Mirësevini në  QENDRËN SCHRITTE

Qendra e Studimit Schritte është themeluar në vitin 2012, në Tiranë, duke sjellë risi në fushën e mësimdhënies, edukimit dhe promovimit të gjuhës dhe kulturës perëndimore, gjermane dhe austriake. Qendra është e regjistruar sipas legjislacionit në fuqi dhe është liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë. Për çdo nivel gjuhësor të përfunduar, kursantët pajisen me çertifikatën përkatëse.

Niveli A1 – A2

Niveli A1 porsi niveli A2 përbëhen nga 2 nënnivele A1.1 / A1.2 dhe A2.1 / A2.2. Pas përfundimit të niveleve mund të kuptojë fjali dhe shprehje nga disa fusha si psh: arsimimi, profesioni….

Niveli B1 – B2

Niveli B1 porsi niveli B2 përbëhen nga 2 nënnivele B1.1 / B1.2 dhe B2.1 / B2.2. Pas përfundimit të nivelit të plotë kursanti mund të kuptojë tekste komplekse, abstrakte etj…

Niveli C1

Pas përfundimit të nivelit kursanti zotëron një spektër të gjerë të fjalorit të gjuhës gjermane. Flet rrejdhshëm për tema specifike, terminologji të fushave të ndryshme. Mund…

Kurse Përgatitore për provimet

Qëllimi i kursit përgatitor është përvetësimi i 4 kategorive, të cilat janë në provimin e gjuhës: Lesen, Hören, Schreiben dhe Sprechen….

RRETH NESH…

Schritte do të thotë hap, që në kontekstin e përkthimit nënkupton hapa drejt së ardhmes. Shumë kursantë që i kanë besuar qendrës sonë, sot janë të punësuar në kompani të ndryshme apo në qendrat spitalore më të mira në Gjermani. Pjesëmarrja si kursantë e një target-grupi shumë të mirë, si pedagogë, drejtues e titullarë institucionesh apo intelektualë të fushave të ndryshme, përkthehet në vlerë për qendrën tonë.

CFARË OFROJMË

Kurset e gjuhës gjermane pranë Qendrës sonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C1 me metodat më të fundit bashkëkohore. 

Qendra Schritte gjithashtu ofron: 

 • Kurse në fushën e terminologjisë: Mjekësore, Infermierisë, Inxhinierisë, Ekonomisë, Drejtësisë. 
 • Kurs për fëmijë, grupmosha 7-10 vjec dhe 10-13 vjec.
CFARË OFROJMË

Kurset e gjuhës gjermane pranë Qendrës sonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C1 me metodat më të fundit bashkëkohore. 

Qendra Schritte gjithashtu ofron: 

 • Kurs për provimin TESTDAF, përgatitje për provimin gjuhësor që është i detyrueshëm, për ata që duan të apikojnë për studime në Universitetet në Gjermani, Austri dhe Zvicër. 
 • Kurse në fushën e terminologjisë: Mjekësore, Infermierisë, Inxhinierisë, Ekonomisë, Drejtësisë. 
 • Kurs për fëmijë, grupmosha 7-10 vjec dhe 10-13 vjec.
STUDENTËT THONË PËR NE
 • Genta Tarko Avatar Genta Tarko
  24 May 2018

  Elvis Gjergji Avatar Elvis Gjergji
  12 March 2018
 • Tea Qyteza Avatar Tea Qyteza
  7 March 2018

  Geci Eda Avatar Geci Eda
  11 October 2017
 • Marinela Ndreca Avatar Marinela Ndreca
  10 October 2017

  Olsi Hasa Avatar Olsi Hasa
  5 August 2017
 • Shume falenderime dhe mirenjohje per gjithcka kam mesuar aty.Absolutisht nje nder kurset me cilesore fale punes dhe perkushtimit �

  Eralda Buba Avatar Eralda Buba
  21 May 2017

  Julia Manushi Avatar Julia Manushi
  31 March 2017
 • Nertila Celestina Avatar Nertila Celestina
  15 January 2017

  Armanda Milushi Avatar Armanda Milushi
  22 October 2016
Call Now Button