M.A ANXHELA BELKOVI

Lindur në Tiranë, pas përfundimit të shkollës së mesme të Gjuhëve të Huaja për gjermanisht, ndoqi studimet universitare në Universitetin e Tiranës, Fakulteti Gjuhëve të Huaja për gjermanistikë. Diplomohet si Përkthyese/Interprete e Gjuhës Gjermane dhe vazhdon më tej studimet për Master Shkencor në Përkthim/ Interpretim të Gjuhës Gjermane.
Ende studente nisë të japë mësim në shkolla, qendra të gjuhëve të huaja gjermanishten si gjuhë e huaj…

KURSET

Kurset e gjuhës gjermane pranë Qendrës sonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C2 me metodat më të fundit bashkëkohore.

Grupi është i përbëre nga 3-6 kursantë. Grupet janë të ndara sipas: grupmoshës dhe qëllimit të mësimit të gjuhës.Seanca mësimore zgjat 90 minuta.

KURSET

Kurset e gjuhës gjermane pranë Qendrës sonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C2 me metodat më të fundit bashkëkohore.

Grupi është i përbëre nga 3-6 kursantë. Grupet janë të ndara sipas: grupmoshës dhe qëllimit të mësimit të gjuhës.Seanca mësimore zgjat 90 minuta.

A1 - C1

Kurset e gjuhës gjermane pranë Qendrës sonë ofrohen nga niveli fillestar A1 deri në nivelin më të avancuar C1 me metodat më të fundit bashkëkohore.

STAF I KUALIFIKUAR

Pjesë e qendrës sonë janë pedagogë të gjuhës gjermane me eksperincë në mësimdhenie, të cilët i karakterizon pasioni dhe profesionalizmi.

ORGANIZIMI

Grupi është i përbëre nga 3-6 kursantë. Grupet janë të ndara sipas: grupmoshës dhe qëllimit të mësimit të gjuhës.

CFARË OFROJMË

Staf i qendrës sonë janë pedagogë të gjuhës gjermane me eksperiencë në mësimdhënie, të specializuar brenda dhe jashtë vendit, dhe që i karakterizon pasioni dhe profesionalizmi.
Pedagogët e Qendrës punojnë me metodat më të reja bashkëkohore për mësimin e gjuhës.

STAFI YNË
Anxhela Belkovi
Drejtuese e Qendrës

Pedagoge e gjuhës gjermane për nivelet A1-C1

Eksperiencë të gjatë në mësimdhënie, trajnuar në vendet gjermanisht folëse Gjermani, Austri.

M.a Arbër Ndreu
Koordinator i Qendrës
Blerina Kuburi
Pedagoge

Pedagoge e gjuhës gjermane për nivelet A1-C1

Pjesë e stafit të qendrës që prej 4 vitesh.

Eksperiencë disa vjeçare në mësimdhënie.

PËR MË TEPËR NA KONTAKTONI
Call Now Button